SPONSOR

 

Hovedsponsorer

Ascella utvikler web-/mobilbaserte løsninger. Vi besitter i dag kompetanse for utvikling av Apps både for iOS (iPhone, iPad) og Androidbaserte enheter. Våre 3 hovedprodukter er www.smartdok.nowww.timeoversikt.no og www.easycoach-pro.com . Ascella har hatt sterk vekst de siste år og har blant annet blitt Gasellevinner i 2012. Vi ble også vinner av Vekst i Nord prisen og Nyskapingsprisen i 2012. Totalt sett har våre løsninger over 17000 brukere. For offroadfinnmark utvikler vi resultatløsningen, og nytt i 2013 er at vi har utviklet en trackerløsning som gjør at rytterne kan bruke egen telefon.

DNB er Norges største finanskonsern. Konsernet har blant annet sterke merkenavn som DNB, Vital, Nordlandsbanken, Cresco, Postbanken, DNB NORD og Carlson.

  • Representert på over 200 steder i Norge
  • Tilbyr banktjenester i dagligvarebutikker og postkontor over hele landet.
  • DnB NOR i Finnmark: Alta, Hammerfest, Lakselv, Karasjok, Kirkenes og Vadsø.
  • Vi tilbyr banktjenester " bank i butikk " over hele fylket.

Gjennom vårt brede distrubusjonsnett i Finnmark er DnB NOR en betydelig samfunnsaktør. Vi bidrar med kunnskap, ressurser og innovasjonsevne til en bærekraftig utvikling.

DNB skaper verdier i Finnmark ved å tilrettelegge forretningsideer finansielt for at andre kan nå sine mål og sette disse ut i livet.

DNB ser det som en viktig oppgave å støtte norsk kulturliv, idrett og utvalgte organisasjoner. Som landets største finanskonsern ønsker DNB å være en aktiv samfunnsaktør både lokalt og nasjonalt.

 

 

Hauans AS er et av Finnmarks eldste firmaer. Vi ble etablert 15/6 1885. Vår hovedbeskjeftigelse er salg av Ford, Mazda og Opel personbiler, Polaris snøscootere og ATV er. I tillegg så har vi Honda produkter som aggregat, snøfresere, pumper og gressklippere. Når det gjelder snøscootre og ATV så har vi vært i mange år og er fortsatt en av markedslederne i dette segmentet. Du finner våre butikker i Alta og Hammerfest hvor vi i tillegg til utsalg av varer har både bilverksted og snøscooter/ ATV verksted.

Polaris Norway AS, datterselskap av Polaris Industries Inc., USA, er importør av Polaris snøscootere, ATV, Ranger og motorsykkelen Victory til Norge. Produktene distribueres gjennom over 50 fagforhandlere over hele Norge. Polaris har produsert snøscootere i snart 60 år og er markedsledende i utvikling på snøscooter, samt markedsleder på ATV/Ranger både i Norge, Scandinavia, Europa og Verden. I Norge har Polaris ATV/Ranger markedsandel på over 40 % og er ledende i modellutvalg når det gjelder EU-traktor som kan kjøres på offentlig vei.

Sport 1 Alta er 100% lokaleid og hjemmehørende i Alta. Sport 1 Alta har fokus på sunne verdier, solid fagkompetanse innen sport, friluftsliv, ski og sykkel. Sport 1 Alta har markedsledende merkevarer fra de mest anerkjente leverandørene på markedet. Sport 1 Alta har et bredt vareutvalg, lokalt forankret med flere lokale aktiviteter. Vi er sterkt representert i og utstyrsleverandør til 2 av Altas største fotballklubber, Alta IF og Bossekop ungdomslag.

Sport 1 Alta har stort engasjement i det lokale idrettsmiljøet hvor vi får fremhevet våre spesialfelt, bl.a sykkel og fotball.

Sport 1 Alta har et bredt utvalg av sykler til ethvert bruksområde. Vi er spesialisert innen sykkelmerket TREK og Xeed og har et sykkelverksted med høy kompetanse hvor vi tar imot alle sykler fra alle merker.

Bankettsponsor


Ishavskraft - Ditt kraftselskap

Ishavskraft har sitt opphav i Vest-Finnmark og er i dag eiet av folket i Finnmark og Troms.

Siden oppstarten i 1997 har selskapet vokst til å bli Nord-Norges største og en av landets største kraftleverandører. Ishavskraft skaper verdier som kommer eierne til gode og du kan være stolt av at Ishavskraft har vunnet Kundeserviceprisen «Best i test» to år på rad. I 2012 ble vi Norgesmestre på tvers av 15 bransjer i denne testen.

Helt siden starten har selskapet hatt et sterkt miljøengasjement og vi tilbyr bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. Ishavskraft leverer fornybar energi fra nordnorske kraftverk og har som mål at alle våre kunder får redusert strømforbruk. For det er best - både for miljøet og deg.

Miljø kan handle om så mangt. For Ishavskraft handler det også om å heie på alle lokale helter som yter en ekstra innsats for å skape trivsel, liv og røre i lokalsamfunnene. Derfor har vi etablert Ishavskraftfondet og en rekke samarbeidsavtaler med lokale krefter i Finnmark og Troms som bidrar til at livsglede og positive miljøer innen kultur og idrett kan fortsette å utvikle seg.

Vi ønsker offroadfinnmark lykke til og vet at med rå og ren kraft vil dere lykkes!

Sponsorer

 

Alta tok bystatus i 2000 og kaller seg Nordlysbyen. Innbyggertall pr 01.01.13 er 19646.

Kommunen grenser i nord mot Hasvik, Hammerfest, Loppa og Kvalsund, i øst mot Porsanger, i sør mot Kautokeino og Karasjok, og i vest mot Kvænangen og Loppa. Klimaet i Alta er noe midt imellom kyst- og innlandsklima.  Det faller 400 mm nedbør i et normalt år, altså litt over halvparten så mye som i Oslo. Alta kommune er 3840 kvadratkilometer stor - betydelig større enn hele Vestfold fylke.

Alta har gode kommunikasjoner og er et veiknutepunkt med E6 som passerer Alta på veien fra Narvik til Kirkenes samt Riksvei 93 som fører sørover til Kautokeino og grensen mot Finland. Alta lufthavn trafikkeres daglig av SAS, Norwegian og Widerøe. Flere kjøpesentre i sentrum av Alta har også ført til at byen er blitt et handelssenter i Vest-Finnmark.

Alta er berømt for helleristningene som ble oppdaget i 1973 og står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Disse funnene er noen av de eldste funn i Norges historie, datert til 4000 til 1700 f.kr. I tillegg så har vi Altaelva som er kjent som en av Europas flotteste lakseelver.

Velkommen til Alta!

Mediehuset Altaposten følger begivenhetene i Alta-samfunnet tett, i alle kanaler. I tillegg til papiravisa Altaposten, kan du holde deg oppdatert på altaposten.no, TVNord og Radio Alta.

Bjørkmanns er en ledende grafisk bedrift i Finnmark. Vi tar vare på og levere grafiske tjenester du som kunde trenger. Selskapet er i kontinuerlig utvikling for å møte nye krav og forespørsler fra våre kunder, og er i dag like mye et selskap med spesialisert ekspertise som en tradisjonell grafisk bedrift. Vi er ledende innen kunnskap og kvalitet, teknologi, evne til å levere og miljø i vår region.

Grieg Seafood Finnmark driver oppdrett av laks og ørret med 24 matfiskkonsesjoner, samt administrasjon av prosessanlegg, settefiskanlegg, bøteri, fryseanlegg og smoltproduksjon. Selskapet er med sine 200 ansatte en av de viktigste arbeidsgiverne i Finnmark.


Aktiviteten i Finnmark ble etablert i 1978 av Harald Volden, en norsk pioner innen fiskeoppdrett. Siden den gang har Volden Group blitt en av de mest lønnsomme oppdrettsselskapene i Norge. Selskapet ble fusjonert inn i Grieg Seafood i november 2006, og familien Volden har i dag en betydelig eierandel i Grieg Seafood ASA. Grieg Seafoods merkevare Blue Silver kommer fra Finnmark.

Grieg Seafood Finnmark driver det nordligste fiskeoppdretts-anlegget i verden, tett opptil Nordkapp, og drar nytte av landets korteste eksportrute til Russland, inkludert storbyene Moskva og St. Petersburg. Nesten all vår norske produksjon blir eksportert, og våre viktigste markeder idag er EU, Russland, Japan, Kina i tilleg til Ukraina, Taiwan og Korea.

Matfiskaktiviteten finner sted i fire forskjellige regioner i Vest-Finnmark. Vårt settefiskanlegg og prosessanlegg har nylig gjennomgått betydelige oppgraderinger, og er i dag toppmoderne med økt kapasitet. Salgsavdelingen for Norge er plassert i lokalene til Grieg Seafood Finnmark i Alta.

Scandinavian Design is the cornerstone in all Helly Hansen gear. The optimal combination of purposeful design, protection and style. This is why professional sailors, mountain guides and discerning enthusiasts choose Helly Hansen

CONFIDENT WHEN IT MATTERS

Scandic Alta er et førsteklasses hotell sentralt beliggende i Alta, selve innfallsporten til Finnmark. Scandic Alta befinner seg kun to timer fra Oslo med direkte fly, og 5 minutter fra flyplassen. Hotellet er et av Nord - Norges største og mest moderne hotell.

Nordlysbadet åpnet 7/1 2011 og du kan gå i tunnel fra Rica direkte inn til badeland.

Vi tilbyr overnatting og bespisning i hyggelige omgivelser, der vi kan anbefale et besøk i Nordlysbaren eller i restaurant Alta for et bedre måltid. Rommene er utsmykket med bilder av Nordlys og midnattssol og interiøret er inspirert av naturens farger.

I tillegg gir naturen mange muligheter for aktiviteter året rundt som for eksempel; snøscootertur på Finnmarksvidda, hundesledetur langs Altaelva, samisk mat og kultur, ishotell, elvebåtturer og Alta museum med helleristninger.

Spenst Alta er Altas største treningssenter og har beliggenhet i Alta sentrum. Hos oss vil du finne treningsmuligheter som vil tilfredsstille de fleste behov. Vi kan tilby et variert spekter av gruppetimer i sal - og sykkel, treningssal med topp moderne apparater, et bredt utvalg av frivekter, slyngetrening, Kinesis med mer.

På Spenst Alta vil du alltid kunne få råd og hjelp til treningsplanlegging hos våre treningsveiledere slik at du får mest mulig ut av ditt medlemskap. Ønsker du videre utvikling eller ytterligere oppfølging kan vi tilby timer med våre personlige trenere (ikke inkl. i medlemskapet). Vi er stolte av å si at vi har erfarne og kvalifiserte ansatte som kan trening. Hos oss er du som medlem viktigst, og vi er opptatt av å kunne bidra til at du når dine mål!

Spenst Alta kan også tilby kurs i livsstilsendring og vektreduksjon sammen med dyktige helsekonsulenter. Vi har barnepass mens du trener, og i våre garderobefasiliteter finner du dusj, badstue og muligheter for solarium. For åpningstider, priser og mer informasjon - ser våre hjemmesider www.spenstalta.no.

Økonor Alta er et autorisert regnskapskontor og er et av Finnmark og Altas største aktører innen regnskap og økonomisk rådgivning. Kontoret består i dag av 17 motiverte medarbeidere som alle har bred kompetanse innen sine fagfelt. Vår kundeportefølje består av alt fra enkeltpersonforetak, små og mellomstore selskaper, sameier og større kjeder. Vår lokale forankring og Økonor-kjeden sitt nasjonale nettverk gjør at vi er klar for å ta i mot alle henvendelser. Våre systemer og løsninger er fremtidsrettede og oppdateres kontinuerlig, slik at du alltid får levert en tjeneste basert på de mest moderne og effektive verktøyene som til enhver tid er tilgjengelig i markedet. Med våre løsninger har du tilgang til oppdaterte og relevante regnskaps- og økonomidata der du er, og når du ønsker det! Send oss gjerne en mail på alta@okonor.no eller kom innom kontoret vårt i Løkkeveien 9 for ytterligere informasjon om hva vi kan gjøre for deg.


 

Samarbeidspartnere


Glød Explorer

Terrengsykkel er et nettmagasin for terrengsyklister, med guide og tips, annonser og diskusjonsforum i tillegg til artikler.

Telehuset Alta leverer skybaserte og mobile løsninger med personlig oppfølging som gir bedriften din økt mobilitet, høy sikkerhet og en enklere arbeidsdag.